Halaman

01 Februari, 2013

JUALAN MASIH DIBUKA: HARGA BERPATUTAN

salam sejahtera kepada semua kengkawan yang telah mendapatkan baka2 dari reban bakabaek. Mungkin tidak sehebat baka kat reban org lain tapi bolehlah utk bawak main atau dibuat baka, harga murah2 saja.

Kepada yang baru melayari blog bakabaek, ayam sabung di reban bakabaek juga adalah baka dari induk2 batang kaki terpilih. Jadi masih ada anak2 muda, ibu2 muda, bapak2 yg dah ada rekod dibuka untuk jualan....yang buat pening kepala bilamana ada antara kita mahukan baka yg terbaik tetapi nak harga murah.

saya boleh lepas mana2 yang tuan2 mahukan tp biarlah hrga yg padan dengan yang dipilih, itu belum ambik kira pos lagi. makanan ayam pun dah melambung naik skrg ni. cth: dedak halus utk anak ayam RM2.40 sekilo, jagung B dah RM47 seguni. nak besarkan ayam2 ni melibatkan kos yang tinggi belum lagi ditambah kos belian induk2.

masih ada dalam 20 ekor untuk dilepaskan atau untuk dijual disebabkan reban bakabaek x dpt nak menampung jumlah penghuni yg sedang membesar sekarang ni.

harga bergantung kepada umor ayam dan baka yg diperturunkan.jangan segan dan silu..boleh hubungi saya atau datang pilih C&C cash n carry atau pos. Gambar yg dipaparkan dalam blog ni hanya sebahagian saja penghuni yg ada di reban bakabaek. jadi dtg cepattt.

2 ulasan: